Vind die geweldige vaas!

Je hebt die geweldige bos bloemen gekregen of een mooi boeket droogbloemen op het oog. Maar dan zoek je nog die ene geweldige vaas. Hoe ga je die vinden?

Die ene geweldige vaas

Die zoektocht naar een vaas die jij perfect vindt blijkt vaak moeilijker dan eerst gedacht. Er is veel keuze maar vaak brengen al die varianten je niet dichter bij jou eye-catcher. Een manier die vaak wel goed werkt is eerst een aantal keuzes maken:

- Welke kleur vindt je mooi? Wat past bij jouw interieur? Bijvoorbeeld een zwarte vaas

- Welk materiaal spreek je aan? Is dit glas, keramiek of toch een metalen vaas?

- Maar de belangrijkste afweging moet je dan nog maken. Je stijl, lees snel verder. 

Hexagon vaas

Je weet dat je op zoek bent naar een metalen vaas in de kleur zwart. De belangrijkste afweging moet dan nog komen. Wat is jou stijl? Dat vindt je vast net als ons moeilijk om te omschrijven. Ben je van gezelligheid en knusse landelijke hoekjes of toch meer van de stijlistische moderne lijnen? Ben jij diegene die van bijzondere lijnen en vormen houdt dan kun je op zoek gaan naar specifieke vazen die dat hebben. Een voorbeeld is een hexagon patroon, zie deze zwarte metalen hexagon vaas!

Gericht zoeken

De kans is natuurlijk groot dat jij net een andere stijl hebt en deze vaas niet bij jou past. Maar door op ze deze manier gericht te zoeken op materiaal, kleur en stijl vind je sneller die unieke vaas die wel bij jou past. Neem ook een kijkje tussen deze geweldige vazen, een selectie die met zorg is samengesteld. 

 


Laat een bericht achter

Berichten moeten worden goedgekeurd, voordat deze geplaatst worden.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.


You may also like

Bekijk alles
Example blog post
Example blog post
Example blog post