Interieuradvies van Mejuma Living

MEJUMA LIVING X LIFE DECO

Niet alleen hebben Ma(e)ike en ik dezelfde naam, we delen ook de passie voor interieur. Voordat we verder gaan, wil ik me even voorstellen: ik ben Meike, eigenaresse van Mejuma Living. Vanuit mijn liefde voor interieuradvies en het inrichten van huizen, richt ik me met Mejuma Living op het creëren van prachtige interieurs. Ik begrijp dat niet iedereen handig en creatief genoeg is om dit zelf te realiseren, hierom wil ik anderen helpen om een rustgevend en harmonieus thuisgevoel te creëren. Zelf heb ik ervaren hoe het is om op een plek te wonen die niet als thuis aanvoelt, ik haal veel voldoening uit om anderen ook dat warme en rustgevende thuisgevoel te bieden. Het zien van stralende gezichten wanneer een interieur tot leven komt en mensen zich helemaal thuis voelen, is mijn drijfveer. Iedereen verdiend een het om een fijn huis te hebben, want thuis is de belangrijkste plek in je leven.

Het liefst werk ik met prachtige en kwalitatief hoogwaardige producten waar ik zelf volledig achter sta. Hier komt Maike van Life Deco in beeld, omdat dit precies haar specialiteit is. De liefde voor interieur heeft ons samengebracht en we bundelen nu onze krachten. Als je niet weet hoe je van jouw huis een thuis kunt maken, selecteren Maike en ik de juiste woonaccessoires die precies in je interieur passen. Als je liever eerst een ontwerp wilt ontvangen van hoe je huis eruit kan komen te zien, doen we dat met alle liefde! 

 

 

Wij zijn er helemaal klaar voor om van jouw huis een warme en gezellige thuisbasis te maken waar je volledig tot rust kunt komen.


Laat een bericht achter

Berichten moeten worden goedgekeurd, voordat deze geplaatst worden.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.