Welke droogbloemen moet je kiezen?

Droogbloemen 

Droogbloemen zijn de trend van 2021! Keuze hebben is natuurlijk altijd leuk, maar welke droogbloemen passen nu het beste bij jou interieur? Wij laten je graag zien welke varianten er zijn en wat waar leuk bij past.

droogbloemen kiezen

Pampas pluimen

Pampas pluimen lenen zich perfect voor het drogen van een natuurlijke product tot een toepassing als droogbloemen. Ze houden perfect hun vorm en verschijning zoals ze in het wild groeien. In een natural vorm geven ze deze natuurlijke weergave het mooiste weer. Maar als je iets meer kleur in je interieur wil toevoegen kun je ook voor pampas pluimen gaan die geverfd zijn, zie bijvoorbeeld onze zwarte pampas pluimen, of de gave oker gele pampas pluimen
Pampas pluimen droogbloemen decoratie

Droogboeket

Als je veel verschillende bloemen en kleuren bij elkaar wilt om bijvoorbeeld je woonkamer meer kleur te geven dan kan een droogboeket met verschillende bloemen perfect zijn! Het 'Color Luxe droogboeket' is hier een perfect voorbeeld van, de kleuren van de verschillende droogbloemen trekken gelijk de aandacht. Vaak worden de droogbloemen in een boeket gecombineerd met een aantal naturel tinten, bijvoorbeeld een tarwe, een gras of pampas pluimen, zodat een evenwichtig boeket ontstaat. Zie ons Boeket Lente Lila, een heerlijke boeket om je woning mee op te fleuren :)

Droobloemen color luxe boeket

Lavendel droogbloemen

Droogbloemen blijven natuurlijk langer goed dan echte bloemen en hebben net zulke gave kleuren. Maar kunnen ze ook lekker ruiken net als verse bloemen? Jazeker! Met lavendel droogbloemen haal je die heerlijke geur van lavendel velden in je huiskamer!

Tarwe droogbloemen

Wil je een natuurlijke en neutrale kleur toevoegen in je interieur? Dan is een tarwe of tarwe gras een goede keuze. Vaak worden ze onbewerkt of met slechts een kleine aanpassing gedroogd. Doordat ze stevig zijn kunnen ze ook op zich zelf staan als een gebonden tarwe boeket

gebonden tarwe boeket

Tropische planten

Soms wil je iets dat je niet in je eigen tuin of in de Nederlandse natuur tegenkomt. Je snakt naar die geweldige vakantie die je in de tropen hebt gehad en de geweldige tropische planten die je zag. Je kunt ze als echte of gedroogde variant in je interieur zetten. Ze geven een jungle gevoel en zijn mooi te combineren met decoratie beelden van bijvoorbeeld dieren. Wij zijn helemaal fan van de 'Tropical Green'.

tropical green droogbloemen

Laat een bericht achter

Berichten moeten worden goedgekeurd, voordat deze geplaatst worden.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.


You may also like

Bekijk alles
Example blog post
Example blog post
Example blog post