Surfplanken Bali

Surfen is een geweldig manier om dichter bij de natuur te komen. Op Bali zijn bijzondere plekken om in de golven te duiken. Om terug te keren naar dat gevoel kun je een handgemaakte surfplank uit Bali in je interieur zetten!

Bali surfplank

✓ Gratis geleverd vanaf €50,- ✓ 30 dagen bedenktijd ✓ Binnen 2 werkdagen geleverd

 

Een handgemaakt houten surfplank uit Bali maakt jouw tuinhuis of woonkamer perfect! De surfboards van Life Deco komen rechtstreeks uit Bali en hebben een goed verhaal, de lokale Balinese mensen maken de boards met de hand en krijgen een eerlijke prijs voor hun kunstwerken. 

 

Handgemaakte surfplanken

 

Kies voor een geweldig houten handgemaakte surfplank uit Bali

We hebben een uitgebreid aanbod houten handgemaakte surfboards die rechtstreeks uit Bali komen. Het zijn vooral houten surfplanken Bali die men erg mooi vindt. Deze zijn zowel op een slaapkamer, woonkamer als in een tuinhuis of buitenplek te plaatsen. Ons aanbod groeit snel. We verkopen nu namelijk ook bijpassende schelpen decoratie. De ornamenten op standaard met schelpen zijn ook met de hand gemaakt in Bali! Daarnaast verkopen we verschillende vazen.

 

Surfplank Bali

Bestel je houten surfplank online

Een handgemaakt surfboard uit Bali bestel je eenvoudig online. Hetzelfde geldt voor onze droogbloemen. Omdat ze in hete lucht zijn gedroogd blijven ze erg lang in perfecte staat. Heb je vragen? Stuur een e-mail naar info@lifedeco.nl of bel naar +31 85 004 10 19. We staan je graag te woord, dus neem contact met ons op!