Decoratieve surfplank

Wellicht heb je nog nooit gesurft of voel je je al helemaal thuis op de golven. Een decoratieve surfplank voor je huis is altijd leuk! Kijk hieronder naar de decoratieve surfplanken voor in je huis!

Decoratieve surfplank

✓ Gratis geleverd vanaf €50,- ✓ 30 dagen bedenktijd ✓ Binnen 2 werkdagen geleverd

 

Zoek je een decoratieve surfplank? De boards van Life Deco komen rechtstreeks uit Bali en hebben een goed verhaal, de lokale Balinese mensen maken de surfplanken met de hand en krijgen een eerlijke prijs voor hun kunstwerken. Decoratie surfplanken brengen de zomer in je huis!

 

Decoratieve surfplanken

 

Kies voor mooie decoratieve surfplanken

We hebben een uitgebreid aanbod houten handgemaakte decoratieve surfboards en surfplanken, gemaakt in Bali. Het zijn vooral decoratieve surfplanken die men erg mooi vindt. Deze zijn zowel op een slaapkamer, woonkamer als in een tuinhuis of buitenplek te plaatsen. Ons aanbod groeit snel. We verkopen nu namelijk ook bijpassende schelpen decoratie. De ornamenten op standaard met schelpen zijn ook met de hand gemaakt in Bali! Daarnaast verkopen we verschillende vazen.

 

Surfplank decoratie

Bestel je surfplank decoratie

Decoratieve surfplanken bestel je eenvoudig online. Hetzelfde geldt voor onze droogbloemen. Omdat ze in hete lucht zijn gedroogd blijven ze erg lang in perfecte staat. Heb je vragen? Stuur een e-mail naar info@lifedeco.nl of bel naar +31 85 004 10 19. We staan je graag te woord, dus neem contact met ons op!