Droogbloemen

De beste manier om de natuur in je huis te halen zijn planten of bloemen, wil je dat ze langer meegaan dan kun je voor droogbloemen kiezen. Het voordeel van droogbloemen is dat ze langer meegaan en mooi blijven. Kijk hieronder naar onze geweldige exemplaren.

Onze droogbloemen

Droogbloemen

✓ Gratis geleverd vanaf €50,- ✓ 30 dagen bedenktijd ✓ Binnen 2 werkdagen geleverd

 

Droogbloemen geven je interieur een unieke uitstraling en de persoonlijke sfeer die je zoekt. Droogbloemen zijn helemaal terug van weggeweest, ze waren al erg stijlvol in de jaren 70. Doordat gedroogde bloemen lang meegaan kun je er extra lang van genieten. Van een droogboeket tot losse pluimen, bekijk onze collectie via de knop hieronder.

 

Bekijk onze droogbloemen

Soorten droogbloemen

Droogbloemen dekt eigenlijk niet de lading. Het wordt vaak gebruikt om gedroogde pluimen, grassen, bladeren en volledige boeketten die deze combineren aan te geven. 

  • Pampas pluimen
  • Droogboeketten
  • Kattenstaartjes

Bestel je favoriete droogbloemen online

De decoratie in de vorm van kleine, houten beeldjes van dieren bestel je eenvoudig online. Heb je vragen? Stuur een e-mail naar info@lifedeco.nl of bel naar +31 85 004 10 19. Het is ook mogelijk om ons contactformulier in te vullen. We reageren zo snel mogelijk op je vraag. Twijfel dus niet en neem contact met ons op of bestel online!