Inspiratie voor woninginrichting

Ben jij op zoek naar inspiratie voor je woning? Wij geven je graag advies. Je kunt voor inspiratie ook naar onderstaande combinaties van producten kijken!

Inspiratie

✓ Gratis geleverd vanaf €50,- ✓ 30 dagen bedenktijd ✓ Binnen 2 werkdagen geleverd

Droogbloemen geven een geweldig gezellige sfeer in je woonkamer. Er zijn veel verschillende soorten die we hier onder aangeven. Van een droogboeket tot losse pluimen, bekijk onze collectie via de knop hieronder.

Bekijk onze droogbloemen

Soorten droogbloemen

Droogbloemen dekt eigenlijk niet de lading. Het wordt vaak gebruikt om gedroogde pluimen, grassen, bladeren en volledige boeketten die deze combineren aan te geven. 

Pampas pluimen

Pampas pluimen

Pluimen van pampas zijn perfect om je huis een heerlijke sfeer mee te geven. De naam komt van het feit dat het planten zijn die op grasvlaktes (pampa's) en in bergen groeien.

Droogboeket

Droogboeket

Droogbloemen worden vaak gecombineerd om een leuk droogboeket te creëren. In een boeket kunnen verschillende gedroogde bloemen, grassen en pampas pluimen zitten.

Kattenstaartjes

Kattenstaartjes

De naam van deze droogbloemen zegt het allemaal. Het ziet en voelt precies als een kattenstaartje. Vaak zijn het pluimen van een wilde rietsoort, die al dan niet in een bepaalde kleur gebracht zijn voor een leuke uitstraling.

Artificial

Kattenstaartjes

Artifical droogbloemen zijn een verzamelnaam voor alle nagemaakte droogbloemen. Ze hebben als voordeel dat ze nog langer mooi blijven en meegaan als droogbloemen. Vaak hebben ze ook bijzondere kleuren en vormen en passen ze perfect in een modern interieur.

Gras pluimen

Kattenstaartjes

Gras pluimen worden van natuurlijk gras gemaakt en zijn vaak in bundels aan elkaar gebonden. Deze bundels kunnen dan bijvoorbeeld weer bevestigd zijn aan een bamboe stok om zo een geweldige gras pluimen waaier te krijgen.

Bestel je favoriete droogbloemen online

De decoratie in de vorm van kleine, houten beeldjes van dieren bestel je eenvoudig online. Heb je vragen? Stuur een e-mail naar info@lifedeco.nl of bel naar +31 85 004 10 19. Het is ook mogelijk om ons contactformulier in te vullen. We reageren zo snel mogelijk op je vraag. Twijfel dus niet en neem contact met ons op of bestel online!