Surfplank decoratie

Zoek je iets unieks voor in je interieur, dank dan eens aan surfplank decoratie voor in je huis!

Surfplank decoratie

✓ Gratis geleverd vanaf €50,- ✓ 30 dagen bedenktijd ✓ Binnen 2 werkdagen geleverd

 

Een surfplank is het gaafste decoratie item van dit moment! De surfboards van Life Deco komen rechtstreeks uit Bali en hebben een goed verhaal, de lokale Balinese mensen maken de boards met de hand en krijgen een eerlijke prijs voor hun kunstwerken. Met een surfplank als decoratie krijg je een hele gave sfeer in je huis!

 

Surfplank decoratie

 

Kies voor geweldige houten handgemaakte surfplank decoratie

We hebben een uitgebreid aanbod houten handgemaakte surfboard decoratie items die rechtstreeks uit Bali komen. Het zijn vooral houten surfplanken Bali die men erg mooi vindt. Deze zijn zowel op een slaapkamer, woonkamer als in een tuinhuis of buitenplek te plaatsen. Ons aanbod groeit snel. We verkopen nu namelijk ook bijpassende schelpen decoratie. De ornamenten op standaard met schelpen zijn ook met de hand gemaakt in Bali! Daarnaast verkopen we verschillende vazen.

 

Surfplank decoratie

Bestel je surfplank decoratie

Een surfboard voor je interieur bestel je eenvoudig online. Hetzelfde geldt voor onze droogbloemen. Omdat ze in hete lucht zijn gedroogd blijven ze erg lang in perfecte staat. Heb je vragen? Stuur een e-mail naar info@lifedeco.nl of bel naar +31 85 004 10 19. We staan je graag te woord, dus neem contact met ons op!