Surfplank voor thuis

Surfen hoe leuk is dat, met je haren in de wind en de zon op je gezicht. Krijg dat gevoel met een surfplank voor thuis in je interieur zetten!

Surfplank thuis

✓ Gratis geleverd vanaf €50,- ✓ 30 dagen bedenktijd ✓ Binnen 2 werkdagen geleverd

 

Op zoek naar een surfplank voor thuis? De surfplanken van Life Deco worden gemaakt in Bali en komen met een bijzonder verhaal, lokale mensen maken de surfboards handmatig en krijgen een goede prijs voor hun handwerk. Surfplanken voor thuis zijn helemaal hot!

 

Surfplanken thuis

 

Ga voor een surfplank in je huis

We hebben een uitgebreid aanbod houten handgemaakte decoratieve surfboards en surfplanken voor in huis, met de hand gemaakt op het eiland Bali. Het zijn vooral decoratieve surfplanken die men erg mooi vindt. Deze zijn zowel op een slaapkamer, woonkamer als in een tuinhuis of buitenplek te plaatsen. Ons aanbod groeit snel. We verkopen nu namelijk ook bijpassende schelpen decoratie. De ornamenten op standaard met schelpen zijn ook met de hand gemaakt in Bali! Daarnaast verkopen we verschillende vazen.

 

Surfplank decoratie

Bestel je surfplank voor thuis

Decoratieve surfplanken voor in je huis bestel je eenvoudig online. Hetzelfde geldt voor onze droogbloemen. Omdat ze in hete lucht zijn gedroogd blijven ze erg lang in perfecte staat. Heb je vragen? Stuur een e-mail naar info@lifedeco.nl of bel naar +31 85 004 10 19. We staan je graag te woord, dus neem contact met ons op!