Surfplank voor je interieur

Als het om decoratie gaat is het belangrijkste natuurlijk dat iets bij jou als persoon past. Wij vinden deze surfplanken voor je interieur echt heel gaaf. Het geeft een unieke stijl voor je woonkamer, tuinhuis of slaapkamer! Bekijk snel onze collectie met surfplanken voor je interieur in de webshop van Life Deco!

Surfplank voor je interieur

✓ Gratis geleverd vanaf €50,- ✓ 30 dagen bedenktijd ✓ Binnen 2 werkdagen geleverd

 

Een surfplank is het gaafste interieur item van dit moment! De surfboards van Life Deco komen rechtstreeks uit Bali en hebben een goed verhaal, de lokale Balinese mensen maken de boards met de hand en krijgen een eerlijke prijs voor hun kunstwerken. Met een surfplank in je interieur houdt je de zomer vibes veel langer vast!!

 

Surfplanken voor je interieur

 

Kies voor een geweldig houten handgemaakte surfplank in je interieur

We hebben een uitgebreid aanbod houten handgemaakte surfboards die rechtstreeks uit Bali komen. Het zijn vooral houten surfplanken Bali die men erg mooi vindt. Deze zijn zowel op een slaapkamer, woonkamer als in een tuinhuis of buitenplek te plaatsen. Ons aanbod groeit snel. We verkopen nu namelijk ook bijpassende schelpen decoratie. De ornamenten op standaard met schelpen zijn ook met de hand gemaakt in Bali! Daarnaast verkopen we verschillende vazen.

 

Surfplank decoratie

Bestel je surfplank voor je interieur online

Een surfboard voor je interieur bestel je eenvoudig online. Hetzelfde geldt voor onze droogbloemen. Omdat ze in hete lucht zijn gedroogd blijven ze erg lang in perfecte staat. Heb je vragen? Stuur een e-mail naar info@lifedeco.nl of bel naar +31 85 004 10 19. We staan je graag te woord, dus neem contact met ons op!