Pluizende pampas pluimen

Tips voor pluizende pampas pluimen

Je kent het wel, pampas pluimen die maar niet stoppen met pluizen! Je hele huis ligt onder!! Hierbij enkele tips zodat jij ultiem kunt genieten van die mooie bos pampas pluimen. Allereerst wil ik je meegeven dat pampas pluimen een natuur product is en de kwaliteit hiervan echt per seizoen, zelfs per batch kan verschillen! Maar hoe verminder je nou die los vliegende pluisjes in je huis, lees onderstaande tips: 

 

De belangrijkste!!

Pak ze buiten uit!! Door het vervoer kunnen al wat losse pluisjes in de verpakking komen, deze wil je zeker niet in je huis, dus pak ze altijd buiten uit. 

 

Schud ze goed uit!

Door ze na het uitpakken goed uit te schudden vallen alle loshangende pluisjes er ook direct af. Het is niet alleen belangrijk voor de pluisjes, maar hierdoor schud je ze ook “open” en komt de pluim weer terug in model (na zijn hele reis vanaf het veld tot in jou huis). 

 

Spray ze in!

Nu de ultieme tip, waar je me erg dankbaar voor zal zijn. Spray ze in met haarlak. Het effect hiervan is dat er geen losse pluisjes meer afvallen, maar je deze als het ware vast plakt aan de pluim. Zelf zet ik ze na het schudden altijd even buiten neer zodat ze even kunnen uitwaaien en in model komen, daarna wat haarlak erop en klaar is Kees! 

Nu kun je onbezorgd genieten van mooie pampas pluimen. 

 

Thank me later ;) 


Laat een bericht achter

Berichten moeten worden goedgekeurd, voordat deze geplaatst worden.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.


You may also like

Bekijk alles
Example blog post
Example blog post
Example blog post